Tru Earth Zero Waste Tvättmedel

Leveransinformation

Fri frakt när du köper en årsförbrukning

Du får fri frakt när du beställer det stora paketet med 384 loads. Du får även fri frakt när din beställning överstiger 1095kr.

Fraktkostnaden för mindre beställningar är 15kr, 29kr eller 49kr beroende på vikt.

När du beställer 1-2 förpackningar av 32 respektive 64 loads skickas din försändelse som brev eller varubrev direkt till din brevlåda. Alternativt får du ett SMS om att hämta försändelsen på närmsta utlämningsställe. Vi skickar med Postnord.

Det är Postnord som avgör utlämningsställe beroende på ditt postnummer. Vi kan inte påverka eller välja utlämningsställe även om du har önskemål om detta.

Emballage

Vi tycker det är dumt att skicka en låda i en låda. Kalla oss radikala men ja... vi tycker det. Enstaka förpackningar av Tru Earth skickas i ett enkelt papperskuvert eftersom ytterförpackningen är tillräckligt hård. Själva tvättmedlet är inte heller ömtåligt. Den stora förpackningen med 384 loads kommer redan i en kartong så den slår vi bara in i lite oblekt omslagspapper som går att återvinna.

Leveranstid

Vi behandlar din beställning inom 2 vardagar. Postnord delar ut brev varannan dag. Vid eventuell utlämning meddelas detta via SMS.

Leveransländer

Vi levererar till Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Retur, reklamation och ångerrätt

Ibland blir det fel. Du har självklart rätt att ångra köpet 14 dagar efter att du mottagit varan. Du har rätt att öppna paketet för att kontrollera varan men förpackningen måste vara obruten för att du ska kunna returnera den till oss. Kontakta Kundtjänst så hjälper vi dig med retur och återbetalning. Du bekostar själv frakt för returen vid ångerrätt.

Är produkten eller förpackningen trasig? Är förseglingen bruten? Självklart har du rätt att reklamera varan och vi kommer naturligtvis att göra allt vi kan för att du ska bli nöjd. Kontakta Kundtjänst så hjälper vi dig. Du behöver inte betala fraktkostnaden för returen vid reklamation.