Gratis hemleverans vid order av 1 förp.

Leveransinformation

Fri frakt i brevlådan

Du får fri frakt när du beställer en (1) förpackning Tru Earth eftersom försändelsen då skickas som brev och kan levereras direkt i din brevlåda.

Fraktkostnad vid beställning av fler förpackningar

Beställer du fler förpackningar samtidigt skickas din försändelse som varubrev och då är kostnaden 29kr. Du måste också hämta ut försändelsen via ett utlämningsställe.

Det är Postnord som avgör utlämningsställe beroende på ditt postnummer. Vi kan inte påverka eller välja utlämningsställe även om du har önskemål om detta.

Vid beställning av två (2) förpackningar kan det komma ner i brevlådan men det är Postnord som avgör och därför kan vi inte garantera hemleverans. Det kan bli så att du ändå får hämta ut via utlämningsställe.

Leveranstid

Vi behandlar din beställning inom 2 vardagar. Postnord tar en vardag på sig att dela ut brev eller meddela om utlämningsställe.

Retur, reklamation och ångerrätt

Ibland blir det fel. Du har självklart rätt att ångra köpet 14 dagar efter att du mottagit varan. Du har rätt att öppna paketet för att kontrollera varan men förpackningen måste vara obruten för att du ska kunna returnera den till oss. Kontakta Kundtjänst så hjälper vi dig med retur och återbetalning. Du bekostar själv frakt för returen vid ångerrätt.

Är produkten eller förpackningen trasig? Är förseglingen bruten? Självklart har du rätt att reklamera varan och vi kommer naturligtvis att göra allt vi kan för att du ska bli nöjd. Kontakta Kundtjänst så hjälper vi dig. Du behöver inte betala fraktkostnaden för returen vid reklamation.