Tru Earth Zero Waste Tvättmedel

Handla och Betala

Denna webbshop - www.tvättasmartare.se - ägs av företaget Akvantum AB, orgnr. 556847-4695. 

Dessa köpvillkor gäller när du som konsument gör en beställning från vår webbshop www.tvättasmartare.se ("Akvantum"). Avtal mellan dig och Akvantum om leverans av dina beställda produkter uppstår när du får en leveransbekräftelse.

För att handla på www.tvättasmartare.se ska du ha fyllt 18 år, inte stå under förmyndarskap och i övrigt ha kapacitet att ingå avtal. Vi reserverar oss för eventuella leveransförseningar och slutförsäljningar.

För närmare information om hur Akvantum hanterar och behandlar dina personuppgifter, se vår Personuppgiftspolicy.

Betalningsalternativ

Det går att betala direkt med följande kort:

  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro
  • American Express

Det går även att betala med faktura och delbetalning via Klarna. Observera att det är upp till Klarna om du beviljas kredit eller inte. Om du valt Klarna som alternativ och köpet inte går igenom kan det bero på att du valt en betalningsmetod där du inte beviljats kredit.

Det går även att betala med Google Pay och Shop Pay.

Priser

Alla priser visas i svenska kronor (SEK) och inkluderar svensk moms (25%). Vi reserverar oss mot prisjusteringar (tex förändrade priser från våra leverantörer, valutaförändringar etc), lagerförändringar och ev tekniska fel i webbshoppen, browser eller server.

Återbetalningar

I det fall återbetalning är aktuellt görs detta genom återinsättning på det kort som användes vid betalningen eller det kort du har kopplat till ditt Klarna-konto. Återbetalningen sker inom några dagar från det att ärendet som orsakat återbetalningen är avslutat.